Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: "EĞİTİMDE KALİTE, KALİTEDE ZİRVEYE..." "Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak."

Misyon: İSTİYORUZ Kİ... Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, "Onlar" ve "Biz" kavramı yerine "Takım Ruhuna" inansın,takım arkadaşlarının eksikliklerini tamamlamaya çalışsın. İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın,bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin,paylaşma ve işbirliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Verdiğimiz eğitim,öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın,hayata atıldıklarında ise "İşin Anahtarı","Ekmeğin Kapısı" olsun.

Başarılar: ÖĞRENCİLERİMİZDEN 2 KİŞİ HAFIZLIK EĞİTİMİNİ TAMAMLAMIŞTIR.

Saatler: 08.20-14.40
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi:
Taban-Tavan Puan Bilgileri:
Okulun Sınav Başarı Durumu:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi:
Sportif Etkinlikler: Teakwando Futbol Futsal Geleneksel Türk Okçuluğu
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri:
Kontenjan Bilgileri:
Diğer Hususlar:

WEB - https://iskenderunsehitomerhalisdemiriho.meb.k12.tr

Adres - İSMET İNÖNÜ MAH. 722. SK. NO 38 İÇ KAPI NO 1 İSKENDERUN / HATAY

Yerleşim Yeri - İsmet İnönü Mah. 722 Sok. No:34 İskenderun/Hatay

Adres - İSMET İNÖNÜ MAH. 722. SK. NO 38 İÇ KAPI NO 1 İSKENDERUN / HATAY

Ulaşım Okulumuza ulaşım şehiriçi minibüs ve halk otobüsleriyle yapılmaktadır. Araçlar 5-10 dakikada bir hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 65 km. İlçe merkezine uzaklık 4 km